karlson studio

karlson studio's:
Een zeer professionele opnamestudio waar sfeer, een ontspannen samenwerking en kleinschaligheid hoog in het vaandel staan !!
En… dat loont !! De studio heeft vanuit de huidige locatie al bijna 20 jaar voor vele muzikanten zijn diensten mogen bewijzen!
Daarvoor ook al jaren ervaring mogen opdoen op zolderkamer-studio's en met opnemen op locatie.
We weten inmiddels veel over wat goed werkt op opname-technisch terrein, waar ruimte is voor experiment en creativiteit.
Ook op muzikaal gebied komt onze achtergrond goed van pas! Vooral de juiste dosering en timing van onze inbreng wordt opvallend vaak genoemd en gewaardeerd door onze gasten/muzikanten.
Daar zijn wij heel blij mee, want wij weten hoe belangrijk een optimale werksfeer en samenwerking uiteindelijk is voor het eindproduct. Dat hoor je terug in de opnamen !! Wij zijn bijzonder trots op de in de loop der jaren opgebouwde uitgebalanceerde gear-list en niet te vergeten de vakkennis hierin!!
Je vindt hier de allerbeste microfoons, pre-apps, converters, compressors, reverbs, en instrumenten, een ruime en mooie verzameling!! De allermooiste ambitie is immers de hoge kwaliteit van de opname!
karlson is de perfecte studio voor singer-songwriters, voor kleine groepen, zang en voice-over vanwege de omvang van de studio. Maar ook voor bands "the place to be" als je echt op zoek bent naar een inspirerende plek en een muzikale klik!!


Stacks Image 8
een recensie;
"we waren op zoek naar een studio voor een professionele opname van onze band. We wilden een visitekaartje om trots op te zijn, ons werk eens vast gelegd hebben! Het bleek uiteindelijk een heel bijzonder leerzame ervaring te zijn, je hoort echt alles! En dan de ontspannen en prachtige sfeer in en rond de studio, en niet te vergeten het ongelooflijk geduld en de welkome tips van Alex, vakwerk, al met al hele mooie herinneringen die we er telkens bij blijven horen als we de CD voor de zoveelste keer weer eens beluisteren"

Je bent ook op zoek naar een studio-locatie en karlson spreekt je aan!!! neem contact op…
We zien je vragen, plannen en ideeën graag tegemoet!!
Maak een afspraak om geheel vrijblijvend de studio van dichtbij te bekijken en eens kennis te maken!!….